Zelf voetbalschoenen ontwerpen en maken

Zelf voetbalschoenen maken en ontwerpen
Op zoek naar je eigen unieke voetbalschoenen? Vind hier de plaatsen waar je zelf je voetbalschoen kan ontwerpen en maken. Bepaal zelf de kleuren, of het leer of synthetische kicksen moeten worden en bijvoorbeeld welke zool je er onder wilt hebben. Vaak kan je ook nog je rugnummer, land en naam of initialen op de voetbalschoenen laten zetten.
Lees ook:

Nieuwe kicksen kopen, alle online voetbalwinkels met de beste deals op een rij.
Top 5 beste en mooiste voetbalschoenen van 2013
Voetbalschoenen kiezen: welke noppen, zool en stof (leer/synthetisch)


Zelf voetbalschoenen maken met Mi Adidas

Adidas heeft een online voetbalshop (MiAdidas) waar je zelf voetbalschoenen kan ontwerpen. Je kan er terecht voor het customizen van bijvoorbeeld de Adidas Nitrocharge, Adidas Predator, Adidas Predator LZ, Adidas F50 en Adipure's. Bepaal bijvoorbeeld of er fg noppen onder komen en of het leren voetbalschoenen of synthetische voetbalschoenen moeten worden.
Klik op de hoofdpagina van de Adidas site op 'Personaliseren' en vervolgens op 'Voetbal' en je kan meteen aan de slag met customizen!


Zelf voetbalschoen ontwerpen met Nike iD

Een andere optie om je eigen voetbalschoen te ontwerpen is NikeID®. Op de online voetbalwinkel van Nike staan heel veel kicksen die je kan aanpassen. Bij de kicksen staat de knop: customize it, klik er op en je kan meteen aan de slag met customizen. Bepaal de kleuren van de buiten- en binnenkant van de voetbalschoen, de boven- en zijkanten en bijvoorbeeld de noppen van de voetbalschoen. Zo kan je bepalen of het voetbalschoenen voor gewoon gras, kunstgras, met ijzeren noppen of indoor moeten worden. Zet als laatste je eigen naam er op (max. 8 letters) + je rugnummer en jouw unieke voetbalschoen is gemaakt.

Ga naar de Nike Shop


Ontwerp je eigen voetbalschoen bij een voetbalwinkel (in de buurt)

Zowel online als bij een voetbalwinkel in de buurt kan je vaak zelf voetbalschoenen laten maken en laten aanpassen. Je kan er bijvoorbeeld je (achter)naam, rugnummer en logo op de voetbalschoenen laten zetten.


Wil jij graag reviews maken van voetbalschoenen? Kijk dan hier voor meer informatie!

Bekijk nu:
Voetbalschoenen reviews
Top 5 beste en mooiste voetbalschoenen
Kicksen.info lijst van beste en goedkoopste online voetbalwinkels
Voetbalschoenen kiezen: welke noppen, zool en stof (leer/synthetisch)

Foto source:
sourcecompanycc 


4 opmerkingen:

 1. Ja hoor, hier komen ze:

  - Mi Adidas

  http://www.adidas.nl/Schoenen/customise-Shoes,nl_NL,sc.html?prefn1=sport&prefv1=Voetbal

  - Nike ID

  http://store.nike.com/nl/en_gb/?l=shop,pwp,c-300/hf-1006908+50206

  BeantwoordenVerwijderen