Oude voetbalschoenen inleveren voor geld of goed doel

Wanneer je je kicksen niet meer gebruikt kan je ze inleveren voor korting op nieuwe voetbalschoenen. Ook kan je voetbalschoenen op tweedehands marktplaatsen zetten, ruilen of bijvoorbeeld schenken aan een goed doel. Lees hier alle mogelijkheden en nieuwe bestemmingen voor je oude voetbalschoenen!

Oude voetbalschoenen inleveren voor korting en het goede doel

In onderstaande winkels kan je je oude kicksen inleveren. Soms krijg je hierdoor zelfs tot 25% korting op je nieuwe voetbalschoenen. Wil je daarna online de nieuwste en beste voetbalschoenen bestellen? Bekijk dan deze pagina: Nieuwe kicksen kopen, alle online voetbalwinkels op een rij.

1. Aktiesport 25% korting actie (i.s.m. KICI.nl).


Als je bij Aktiesport oude voetbalschoenen inlevert, kan je er tot 25% korting krijgen op de aankoop van nieuwe kicksen. Deze actie is in samenwerking met KICI(www.kici.nl) en tezamen zetten ze zich in voor KiKa. Kici verzamelt alle oude voetbalschoenen er zorgt ervoor dat deze een nieuwe bestemming krijgen. Sommige voetbalschoenen worden vermarkt zodat er bijdragen aan KiKa gegeven kunnen worden. 

Lever nu dus je oude voetbalschoenen in (kan bij alle aktiesport filialen) en steun KiKa zodat ze vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker kunnen doen, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.2. Voetbalschoenen inleveren bij FootballMaties.nlFootball Maties verzorgt inzamelingsacties van voetbalschoenen en ondersteunt andere stichtingen die zich inzetten voor voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden. De stichting wil de grootste non-profit inzamelaar worden van tweedehands voetbalschoenen en wil ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk goede voetbalschoenen naar kinderen gaan die ze kunnen gebruiken.

Hoe werkt het?
- Voetbalverenigingen en vrijwilligers kunnen zich aanmelden om een actie te starten.
- Inzamelpunten worden gemaakt bij deze voetbalverenigingen.
- Football Maties communiceert met de vereniging over hoe de schoenen worden opgehaald.
- De kicksen worden verpakt, verwerkt en verzonden naar de haven in Rotterdam.
- Via schepen gaan de voetbalschoenen naar Zuid-Afrika
- Via stichting 'Stars in their eyes', een partner van Football Maties in Zuid-Afrika, worden de voetbalschoenen verspreid.

Wil je zelf een actie starten? Kijk dan voor alle informatie op: http://www.footballmaties.nl/draaiboek-om-je-eigen-actie-te-starten


Voetbalschoenen tweedehands verkopen


Niet tevreden met je voetbalschoenen? Verkeerde kleur, maat of pasvorm? Niet getreurd, je kan ze vaak snel weer verkopen, ook als je ze niet meer kan ruilen in de winkel. Veel voetballers zijn op zoek naar goedkope voetbalschoenen en kijken daarom veel op tweedehands sites. Zet dus een goede advertentie (liefst met plaatjes en omschrijving + maat) op een van de onderstaande sites, en wie weet krijg je nog een leuk bedrag voor je tweedehands voetbalschoenen!

- www.marktplaats.nl
- www.speurders.nl
- www.tweedehands.nl
Foto referenties:
- http://www.pumanick.nl/Images/Nieuwsplaatjes/2010/Oude_Nick_230810_gr.jpg
- http://www.footballmaties.nl
- http://www.oudeschoenenactie.nl
- http://www.kici.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten